CSES - Datatähti 2022 alku - Alue 50
  • Language:
  • Time limit: N/A
  • Memory limit: N/A
Metsälän ja Syrjälän rajalla on aidattu alue, joka tunnetaan nimellä Alue 50. Aluetta voidaan kuvata $50 \times 50$ -ruudukkona, jonka ruudut on numeroitu kokonaisluvuin $1,2,\ldots,50^2$. Jokainen luku esiintyy ruudukossa tarkalleen kerran.

Kotivalo haluaa saada paremman käsityksen alueesta ja on lähettänyt sinne $100$ laskuvarjorobottia. Jokainen robotti laskeutuu ensin satunnaiseen ruutuun alueella. Sitten se toistaa $100$ kertaa toiminnon, jossa se ensin lähettää nykyisen ruudun numeron Kotivalolle ja liikkuu sitten satunnaisesti vasemmalle, oikealle, ylöspäin tai alaspäin, mutta ei koskaan alueen ulkopuolelle. Tämän jälkeen robotti tuhoaa itsensä.

Voisitko auttaa Kotivaloa muodostamaan mahdollisimman hyvän kartan alueesta robottien antaman tiedon perusteella?

Syöte

Syötteessä on $100$ riviä, joista jokaisella on $100$ lukua: robotin lähettämät ruutujen numerot siinä järjestyksessä kuin robotti on käynyt niissä.

Tuloste

Tulosta $50$ riviä, joista kullakin on $50$ kokonaislukua: alueen kartta. Jokaisen luvun väliltä $1,2,\ldots,50^2$ tulee esiintyä tarkalleen kerran.

Arvostelu

Tässä tehtävässä on vain yksi syöte, jonka saat ladattua tästä. Sinun tulee palauttaa syötettä vastaava tulostiedosto.

Saat pisteen jokaisesta robotista, jonka lähettämä tieto sopii laatimaasi karttaan. Voit siis saada tehtävästä $0 \ldots 100$ pistettä.