CSES - Datatähti 2022 alku - Alue 50
  • Language:
  • Time limit: N/A
  • Memory limit: N/A

Metsälän ja Syrjälän rajalla on aidattu alue, joka tunnetaan nimellä Alue 50. Aluetta voidaan kuvata 50 \times 50 -ruudukkona, jonka ruudut on numeroitu kokonaisluvuin 1,2,\ldots,50^2. Jokainen luku esiintyy ruudukossa tarkalleen kerran.

Kotivalo haluaa saada paremman käsityksen alueesta ja on lähettänyt sinne 100 laskuvarjorobottia. Jokainen robotti laskeutuu ensin satunnaiseen ruutuun alueella. Sitten se toistaa 100 kertaa toiminnon, jossa se ensin lähettää nykyisen ruudun numeron Kotivalolle ja liikkuu sitten satunnaisesti vasemmalle, oikealle, ylöspäin tai alaspäin, mutta ei koskaan alueen ulkopuolelle. Tämän jälkeen robotti tuhoaa itsensä.

Voisitko auttaa Kotivaloa muodostamaan mahdollisimman hyvän kartan alueesta robottien antaman tiedon perusteella?

Syöte

Syötteessä on 100 riviä, joista jokaisella on 100 lukua: robotin lähettämät ruutujen numerot siinä järjestyksessä kuin robotti on käynyt niissä.

Tuloste

Tulosta 50 riviä, joista kullakin on 50 kokonaislukua: alueen kartta. Jokaisen luvun väliltä 1,2,\ldots,50^2 tulee esiintyä tarkalleen kerran.

Arvostelu

Tässä tehtävässä on vain yksi syöte, jonka saat ladattua tästä. Sinun tulee palauttaa syötettä vastaava tulostiedosto.

Saat pisteen jokaisesta robotista, jonka lähettämä tieto sopii laatimaasi karttaan. Voit siis saada tehtävästä 0 \ldots 100 pistettä.